Obsah:

Ako funguje Bulk API v Salesforce?
Ako funguje Bulk API v Salesforce?

Video: Ako funguje Bulk API v Salesforce?

Video: Ako funguje Bulk API v Salesforce?
Video: Как использовать Microsoft Power Automate — руководство для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Hromadné API je založený na princípoch REST a je optimalizovaný na načítanie alebo vymazanie veľkých súborov údajov. Môžete ho použiť na dopytovanie, dotazovanie na všetko, vkladanie, aktualizáciu, upsert alebo mazanie mnohých záznamov asynchrónne odoslaním dávok. Salesforce spracováva dávky na pozadí.

Podobne, ako môžem použiť hromadné API v Salesforce?

The Salesforce Bulk API vám umožňuje rýchlo načítať údaje vašej organizácie Salesforce zo súborov CSV alebo XML. Komu použitie a Hromadné API , najprv vytvoríte úlohu, ktorej výsledkom bude ID úlohy. Potom do úlohy pridáte jednu alebo viac dávok, ktoré sú identifikované podľa ID úlohy. Výsledkom každej šarže je ID šarže.

Podobne, čo je hromadné API v nakladači údajov? The Hromadné API je optimalizovaný na asynchrónne načítanie alebo vymazanie veľkého počtu záznamov. Je rýchlejší ako založený na SOAP API vďaka paralelnému spracovaniu a menšiemu počtu obojsmerných ciest siete. Predvolene, Data Loader používa na báze SOAP API na spracovanie záznamov.

Ako teda hromadne načítam údaje v Salesforce?

Návod na hromadné vkladanie

  1. Vytvorte súbor CSV obsahujúci vaše údaje. Pomocou preferovaného tabuľkového nástroja vytvorte súbor CSV, ktorý obsahuje záznamy, ktoré chcete vložiť.
  2. Vytvorte si prácu. Ak chcete vykonať akúkoľvek úlohu hromadného rozhrania API 2.0, ako je vkladanie alebo aktualizácia záznamov, musíte najskôr vytvoriť úlohu.
  3. Nahrajte svoje údaje CSV.
  4. Zatvorte úlohu.
  5. Skontrolujte stav a výsledky úlohy.

Aká je predvolená veľkosť dávky, ak povolíme hromadné API?

The predvolená veľkosť dávky v Data Loader je 200 alebo, Ak ty vybrať " Povoliť hromadné API ", predvolená veľkosť dávky je 2 000.

Odporúča: