Ako môžem aktualizovať systém Windows Vista na 7?
Ako môžem aktualizovať systém Windows Vista na 7?

Video: Ako môžem aktualizovať systém Windows Vista na 7?

Video: Ako môžem aktualizovať systém Windows Vista na 7?
Video: Замена старых окон на новые. Переделка хрущевки от А до Я. Смета. Все что нужно знать. #7 2024, Smieť
Anonim

Keď ty upgrade z vášho počítača WindowsVista do Windows 7 , najprv sa uistite, že máte a Vista servisný balík a používanie Aktualizácia systému Windows 7 Poradca, ktorý vám povie, aký softvér alebo miniaplikácie sa po inštalácii nespustia Windows 7 . Windows Vista zvyčajne faresthe Inovovať Poradcovská skúška celkom dobrá.

Čo sa týka tohto, môžem upgradovať z Vista na Windows 7 zadarmo?

Nemôžeš robiť na mieste upgrade z Vista na Windows 10, a preto Microsoft neponúkal Vista užívatelia a bezplatný upgrade . Avšak vy môcť určite kúpiť upgrade do Windows 10 a robiť čistá inštalácia. Technicky je príliš neskoro získať a freeupgrade od Windows 7 alebo 8/8.1 až Windows 10.

ako aktualizujete Windows Vista? Aktualizujte informácie

  1. Kliknite na tlačidlo Štart., kliknite na položku Ovládací panel a potom kliknite na položku Zabezpečenie.
  2. V časti Windows Update kliknite na položku Skontrolovať aktualizácie. Dôležité. Tento balík aktualizácie musíte nainštalovať v operačnom systéme Windows Vista, ktorý je spustený. Tento aktualizačný balík nemôžete nainštalovať na obrázok offline.

Podobne, môžem aktualizovať svoj systém Windows Vista zadarmo?

Bezplatný Windows 10 upgrade je k dispozícii iba pre Windows 7 a Windows 8.1 používateľov do 29. júla. Ak máte záujem presťahovať sa z Windows Vista do Windows 10, ty môcť dostanete sa tam vykonaním časovo náročnej čistej inštalácie po zakúpení a nového softvéru operačného systému alebo zakúpením nového PC.

Sú aktualizácie systému Windows Vista stále dostupné?

Existujú stále aktualizuje … V apríli 2017 bola rozšírená podpora pre WindowsVista vypršala – informoval som o tom v blogu Windows Vista dosiahol End of Live (11. apríla 2017). Microsoft už nedistribuuje zabezpečenie aktualizácie pre tento operačný systém.

Odporúča: