Obsah:

Ako sa vrátim do ticha?
Ako sa vrátim do ticha?

Video: Ako sa vrátim do ticha?

Video: Ako sa vrátim do ticha?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Všetko, čo musíte urobiť, je zopakovať si misiu 11, „Cloaked in Ticho , " sedemkrát. Názov tejto misie sa zmení na "[Reunion] Zamaskovaný Ticho “a po jeho dokončení Ticho bude vrátiť na Materskú základňu so všetkými jej skúmanými zbraňami a predmetmi neporušenými.

Okrem toho strácaš ticho ako kamarát?

Úvod: Po dokončení misie 45, Prehráš sledovať Ticho a teda ju nemôžem použiť ako kamoš . S neskoršími záplatami je však teraz možné priviesť ju späť do Materskej základne a ďalej ju používať ako kamoš.

Bude aj Metal Gear Solid 6? Metal Gear Solid je na cudzom mieste. Jeho tvorca Hideo Kojima už v Konami nepracuje, no vydavateľ stále vlastní práva na sériu. Je zrejmé, že Konami s radosťou pokračuje vo vývoji série, takže je len otázkou času, kým sa zameria na plnokrvnejšie pokračovanie, Metal Gear Solid 6.

Okrem toho môžete hrať ticho?

Má to však háčik: môžeš iba hrať ako Quiet v misiách FOB (Forward Operating Base). Ako môžeš pravdepodobne si predstavte, PC verzia Metal Gear Solid 5 obsahuje hrateľné Ticho ako mod už dlhšiu dobu, ale toto je prvýkrát môžeš ako tichý sniper v konzolových verziách hry.

Ako zastavím stratu tichých mgs5?

Vraj existujú dva spôsoby, ako zabrániť Quietovi, aby opustil vašu stranu:

  1. Znížte úroveň väzby – ak úroveň väzby nie je na 100%, ona neodíde.
  2. Pred dokončením misie 41 si na svoj emblém umiestnite dizajn motýľa (vpredu) – toto je možnosť, ktorú by ste si mali zvoliť.

Odporúča: