Obsah:

Ako funguje analyzátor DOM v jazyku Java?
Ako funguje analyzátor DOM v jazyku Java?

Video: Ako funguje analyzátor DOM v jazyku Java?

Video: Ako funguje analyzátor DOM v jazyku Java?
Video: Изучение JavaScript и API веб-аудио, Сэм Грин и Хью Забриски. 2024, Apríl
Anonim

Analyzátor DOM analyzuje celý dokument XML a načíta ho do pamäte; potom ho modeluje v štruktúre „STROME“pre ľahké prechádzanie alebo manipuláciu. Stručne povedané, premení súbor XML na DOM alebo Stromová štruktúra a musíte prejsť uzol po uzle, aby ste získali to, čo chcete.

Podobne sa ľudia pýtajú, ako funguje analyzátor DOM?

Analyzátor DOM je určený na prácu s XML ako objektovým grafom (stromová štruktúra) v pamäti – tzv. „Document Object Model ( DOM )“. V prvom rade, syntaktický analyzátor prejde vstupný súbor XML a vytvorí DOM objekty zodpovedajúce uzlom v súbore XML. Títo DOM objekty sú prepojené do stromovej štruktúry.

Aké je použitie DocumentBuilder v jazyku Java? Trieda DocumentBuilder . Definuje API na získanie inštancií dokumentu DOM z dokumentu XML. Pomocou tejto triedy, an aplikácie programátor môže získať dokument z XML. Inštanciu tejto triedy možno získať z DocumentBuilderFactory.

Následne je otázkou, čo je DOM parser v Jave?

Analyzátor DOM : Objektový model dokumentu syntaktický analyzátor je založená na hierarchii syntaktický analyzátor ktorý vytvorí objektový model celého dokumentu XML a potom vám tento model odovzdá, aby ste s ním mohli pracovať. JAXB: The Java Architektúra pre mapy viazania XML Java triedy do XML dokumentov a umožňuje vám pracovať s XML prirodzenejším spôsobom.

Ktorý analyzátor XML je najlepší v jazyku Java?

Najlepší analyzátor XML pre Javu [zatvorené]

  • JDOM.
  • Woodstox.
  • XOM.
  • dom4j.
  • VTD-XML.
  • Xerces-J.
  • Crimson.

Odporúča: