Aký je účel localhost?
Aký je účel localhost?

Video: Aký je účel localhost?

Video: Aký je účel localhost?
Video: What is Localhost? | Explained 2024, Smieť
Anonim

V počítačových sieťach, localhost je názov hostiteľa, ktorý znamená tento počítač. Používa sa na prístup k sieťovým službám, ktoré sú spustené na hostiteľovi cez sieťové rozhranie so spätnou slučkou. Použitie rozhrania spätnej slučky obchádza akékoľvek hardvérové rozhranie lokálnej siete.

Podobne sa ľudia pýtajú, čo znamená localhost?

" Localhost "" označuje lokálny počítač, na ktorom je spustený program. Napríklad, ak máte na svojom počítači spustený webový prehliadač, váš počítač sa považuje za " localhost ." Lokálny počítač je definovaný ako" localhost “, čo mu dáva IP adresu 127.0.0.1.

Následne je otázkou, či localhost používa internet? Localhost je vždy svoj vlastný počítač. Tvoj počitač je hovorí sám so sebou, keď zavoláte localhost . Váš počítač nie vždy priamo identifikuje miestny hostiteľ . V rámci vašej osobnej siete localhost má samostatnú IP adresu, napríklad 192.168.0.1. (vo väčšine prípadov), ktorá je iný ako ty použitie na internet.

Čo je v tomto ohľade adresa IP 127.0 0.1 a na čo sa používa?

127.0 . 0.1 je internetový loopback ( IP ) adresu tiež označovaný ako „localhost“. The adresu je zvyknutý založiť an IP pripojenie k rovnakému stroju alebo počítačovej bytosti používaný koncového užívateľa.

Aké je použitie localhost?

Na takmer všetkých sieťových systémoch, localhost používa IP adresa 127.0.0.1. Toto je najbežnejšie používaná IPv4 "loopback address" a je vyhradená na tento účel.

Odporúča: