Aké je použitie loggeru v C#?
Aké je použitie loggeru v C#?

Video: Aké je použitie loggeru v C#?

Video: Aké je použitie loggeru v C#?
Video: Solar Kit - UNBOXING - Huawei kiegészítők napelemes rendszerekhez 2024, Smieť
Anonim

Prehľad. Logger je použité na vytváranie prispôsobených súborov denníka chýb alebo možno chybu zaregistrovať ako položku denníka v denníku udalostí systému Windows na počítači správcu. Tento článok ukazuje, ako vytvoriť textový súbor denníka chýb spolu s chybovými správami vo vašom vlastnom formáte, pomocou a trieda C#.

Tiež, čo je log4net v C #?

Log4net je knižnica s otvoreným zdrojovým kódom, ktorá umožňuje. NET na protokolovanie výstupu do rôznych zdrojov (napr. konzola, SMTP alebo súbory). Log4net je port populárnej knižnice log4J používanej v Jave. Úplné podrobnosti o log4net nájdete na domovskej stránke projektu.

Podobne, ako sa správne prihlasujete? Najlepšie postupy ťažby: 13, ktoré by ste mali vedieť

  1. Nepíšte si denníky sami (AKA Neobjavujte koleso)
  2. Prihláste sa na správnej úrovni.
  3. Použite správnu kategóriu denníka.
  4. Napíšte zmysluplné protokolové správy.
  5. Napíšte správy denníka v angličtine.
  6. Pridajte kontext do svojich správ denníka.
  7. Prihláste sa Machine Parseable Format.
  8. Ale urobte denníky čitateľné aj pre ľudí.

Jednoducho, prečo je potrebné protokolovanie?

Prečo je Ťažba dreva dôležitá súčasť vývoja softvéru? Veľkú časť života vývojárov softvéru tvorí monitorovanie, riešenie problémov a ladenie. Ťažba dreva robí tento proces oveľa jednoduchším a plynulejším. Nástroje na monitorovanie výkonu aplikácií (APM) sú skvelé na prístup k niektorým základným metrikám výkonu.

Čo je protokolovanie. NET?

Ťažba dreva je nevyhnutný pre projekt vývoja softvéru, ale často sa naň neberie ohľad, kým sa program nezrúti. Ťažba dreva slúži na mnohé účely vrátane analýzy základných príčin, analýzy chýb a dokonca aj kontroly výkonu aplikácie. s. NET , môže programátor log na niekoľko miest a nie len na plochý súbor.

Odporúča: