Je Apache Tomcat freeware?
Je Apache Tomcat freeware?

Video: Je Apache Tomcat freeware?

Video: Je Apache Tomcat freeware?
Video: [JEE] Installer et configurer le serveur web JEE Apache Tomcat 9 dans Netbeans 12.6 2024, Marec
Anonim

Apache nie je len popredným webovým serverom HTTP s otvoreným zdrojovým kódom, ale má aj viac ako dvakrát toľko používateľov ako Microsoft IIS (Internet Information Services). to je zadarmo aby si ich mohol stiahnuť ktokoľvek, ak spĺňa licenčné podmienky. kocúr je a zadarmo , open source implementácia Java Servlets a Java Server Pages od Sun.

Je tu Apache Tomcat open source?

The Apache Tomcat ® softvér je open source implementácia technológií Java Servlet, JavaServer Pages, Java Expression Language a Java WebSocket. The Apache Tomcat softvér je vyvinutý v an otvorené a participatívne prostredie a uvoľnené pod Apache Verzia licencie 2.

Okrem vyššie uvedeného, je webový server Apache bezplatný? Apache je najpoužívanejší webový server softvér. Vyvinutý a udržiavaný spoločnosťou Apache Software Foundation, Apache je dostupný softvér s otvoreným zdrojovým kódom zadarmo . Beží na 67 % všetkých webových serverov na svete. WordPress však môže bežať aj na iných webový server aj softvér.

Ak vezmeme do úvahy toto, sú Apache a Tomcat to isté?

jednoduchými slovami, Apache je webový server určený na obsluhu statických webových stránok. Apache Tomcat , na druhej strane je aplikačný server určený na obsluhu aplikácií Java (servlety, JSP atď.). Môžete tiež obsluhovať webové stránky kocúr , ale je v porovnaní s Apache . Jednou z takýchto webových stránok je IRCTC.

Na čo sa Apache Tomcat používa?

Narodený z Apache projekt Jakarta, kocúr je aplikačný server určený na spúšťanie servletov Java a vykresľovanie webových stránok, ktoré použitie Kódovanie stránky Java Server. Prístupné ako binárna verzia alebo verzia zdrojového kódu, Tomcat's Bol použité na napájanie širokej škály aplikácií a webových stránok na internete.

Odporúča: