Obsah:

Ako importujem Excel do SQLite?
Ako importujem Excel do SQLite?

Video: Ako importujem Excel do SQLite?

Video: Ako importujem Excel do SQLite?
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Smieť
Anonim

Kliknite a aktivujte možnosti „Tabuľka“a „Existujúci pracovný hárok“. import Dátové okno. Kliknite na prázdny bunka v Exceli tabuľkový procesor kde chcete dátovú tabuľku z SQLite databázy objaviť sa. Kliknite na tlačidlo „OK“.

Tiež je potrebné vedieť, ako môžem importovať údaje do SQLite?

Súbor CSV môžete importovať priamo do tabuľky SQLite zo zobrazenia tabuľky:

  1. Otvorte cieľovú tabuľku na zobrazenie a potom z ponuky vyberte Súbor -> Importovať CSV.
  2. Alebo môžete kliknúť pravým tlačidlom myši na názov tabuľky v pravom paneli (alebo dokonca na ľubovoľnú dátovú bunku tabuľky), zvoliť Import CSV.

Po druhé, je SQLite zadarmo? SQLite je knižnica počas procesu, ktorá implementuje samostatný transakčný SQL bez servera s nulovou konfiguráciou databázy motora. Kód pre SQLite je vo verejnej doméne a je teda zadarmo na použitie na akýkoľvek účel, komerčný alebo súkromný. SQLite je kompaktná knižnica.

Ktorý z nasledujúcich príkazov sa okrem toho používa na importovanie súboru CSV do tabuľky SQLite?

". importovať " príkaz sa používa na import CSV údajov do an Tabuľka SQLite . ". importovať " príkaz berie dva argumenty, ktoré sú názvom disku súbor z ktorých CSV údaje, ktoré sa majú prečítať, a názov do tabuľky SQLite ktorý CSV údaje sa majú vložiť.

Ako otvorím súbor. DB v Exceli?

Kliknite pravým tlačidlom myši na. db súbor > Otvorené pomocou > Vyberte predvolený program > Kliknite na Prehľadávať a prejdite na C:ProgramFilesMicrosoft OfficeOffice 14 Excel > uistite sa, že tento program vždy kontrolujete otvorené tento druh súbor a kliknite na OK.

Odporúča: