Môžem v Android Studio použiť natívnu reakciu?
Môžem v Android Studio použiť natívnu reakciu?

Video: Môžem v Android Studio použiť natívnu reakciu?

Video: Môžem v Android Studio použiť natívnu reakciu?
Video: How to install React Native on Windows with Android Studio - Full Stack [Update 2023] 2024, Apríl
Anonim

vy bude potrebovať Node, Reagovať Native rozhranie príkazového riadku, Python2, JDK a Android Studio . Zatiaľ čo vy môcť použiť ľubovoľný editor podľa vášho výberu na vývoj vašej aplikácie, vy bude je potrebné nainštalovať Android Studio s cieľom nastaviť potrebné nástroje na zostavenie vášho Reagovať Native aplikácia pre Android.

Len tak, je Reag Native lepší ako Android studio?

Existujú dve mobilné platformy, ktoré sú výrazne populárnejšie než iní v týchto dňoch a sú Android a iOS. Pri vývoji pre Android , a natívny aplikácia je vyvinutá v Android Studio s jazykmi Java a Kotlin. s Reagovať Native nie je potrebné vyvíjať dve rôzne aplikácie.

Okrem vyššie uvedeného, je reagovať domorodec mŕtvy? Reagovať Native je výkonný nástroj na vytváranie aplikácií. To určite nie mŕtvy . Aj keď môžu byť iní konkurenti, ktorí sa snažia zaujať jeho miesto. Stále dokáže produkovať skvelé aplikácie a Facebook sa stará o to, aby nikdy nespadol.

Ľudia sa tiež pýtajú, môžem použiť Reag pre Android?

Áno, s Reagovať Natívne ty môcť vytvárať mobilné aplikácie, ktoré môcť bežať na iOS a Android . Toto je jedna z veľkých výhod Reagovať Natívne. Predtým, ako ju Facebook vytvoril, museli ste svoju aplikáciu zostaviť dvakrát a s iným kódom: jedným pre iOS použitím Swift alebo Objective-C a jeden pre Používanie systému Android Java alebo Kotlin.

Je reakcia natívne zadarmo?

Reagovať Native je platforma s otvoreným zdrojom. To znamená, že všetka dokumentácia týkajúca sa tejto technológie je otvorená pre každého a je dostupná pre všetkých zadarmo všetkým v Reagovať Native komunity. Používanie technológie riadenej komunitou má veľkú výhodu.

Odporúča: