Obsah:

Ako vrátim zmeny databázy servera SQL Server?
Ako vrátim zmeny databázy servera SQL Server?

Video: Ako vrátim zmeny databázy servera SQL Server?

Video: Ako vrátim zmeny databázy servera SQL Server?
Video: What is a Server? Servers vs Desktops Explained 2024, Smieť
Anonim

Použitie SQL Server Management Studio

  1. Kliknite pravým tlačidlom myši na databázy želáte si vrátiť do určitého bodu v čase.
  2. Vyberte Úlohy/ Obnoviť / Databáza .
  3. Na obnoviť databázu dialógovom okne vyberte možnosť Časová os.

Tiež je potrebné vedieť, ako môžem vrátiť zmeny v SQL?

Vrátiť späť a zmeniť . Môžete vrátiť späť zmeny ktoré sa ešte nezaviazali kontrolovať zdroj. V Prieskumníkovi objektov kliknite pravým tlačidlom myši na objekt, priečinok alebo databázu s zmeny chcete vrátiť späť, vyberte Iné SQL Úlohy ovládania zdroja > Späť zmeny . Prípadne kliknite pravým tlačidlom myši na objekt na karte Potvrdiť a kliknite na tlačidlo Späť zmeny.

čo je vrátenie v SQL s príkladom? ROLLBACK je SQL príkaz, ktorý sa používa na vrátenie zmien vykonaných transakciou. Keď ROLLBACK príkaz vráti späť všetky zmeny od posledného COMMIT resp ROLLBACK.

Je možné vrátiť späť po potvrdení na serveri SQL Server?

Potvrdiť v SQL Server Potvrdiť slúži na trvalé zmeny. Keď používame Zaviazať sa v akomkoľvek dotaze, potom bude zmena vykonaná týmto dotazom trvalá a viditeľná. Nemôžeme Vrátiť späť a Zaviazať sa.

Dá sa vrátiť späť po potvrdení?

Pokiaľ ty zaviazať sa transakcia: Po vy zaviazať sa transakcie, zmeny sú viditeľné pre výpisy ostatných používateľov, ktoré sa vykonávajú po a zaviazať sa . vy môže sa vrátiť späť (vrátiť späť) akékoľvek zmeny vyrobené počas transakcie s ROLLBACK vyhlásenie (pozri ROLLBACK.

Odporúča: