Čo je selektor atribútov jQuery?
Čo je selektor atribútov jQuery?

Video: Čo je selektor atribútov jQuery?

Video: Čo je selektor atribútov jQuery?
Video: Введение в jQuery [GeekBrains] 2024, Marec
Anonim

[ atribút ] Selektor je vstavaná selektor v jQuery , používa sa na výber všetkých prvkov so zadaným atribút . Syntax: $("[názov_atribútu]") Parameter: názov_atribútu: Je to povinný parameter, ktorý špecifikuje atribút byť vybraný.

Okrem toho, čo je selektor v jQuery?

A Selektor jQuery je funkcia, ktorá využíva výrazy na nájdenie zhody prvkov z DOM na základe daných kritérií. Jednoducho môžete povedať, selektory sa používajú na výber jedného alebo viacerých HTML prvkov použitím jQuery . Po výbere prvku môžeme s týmto vybraným prvkom vykonávať rôzne operácie.

Podobne, aké sú selektory v JavaScripte? JS používa syntax CSS na výber a manipuláciu s prvkami HTML. Selektory sa používajú na „vyhľadanie“(výber) prvkov HTML na základe ich názvu značky, id, tried, typov, atribútov, hodnôt atribútov a mnohých ďalších. Zoznam všetkých selektory nájdete v našom CSS Selektor Odkaz.

Podobne, aké sú základné selektory v jQuery?

Selektory jQuery

Selektor Príklad Vyberie
[atribút*=hodnota] $("[title*='hello']") Všetky prvky s hodnotou atribútu title, ktoré obsahujú slovo „ahoj“
:vstup $(":vstup") Všetky vstupné prvky
:text $(":text") Všetky vstupné prvky s
:heslo $(":heslo") Všetky vstupné prvky s

Čo robí nasledujúci selektor $(Div?

The nasledujúci volič : $( " div ") vyberie iba prvé div prvok v dokumente HTML. The nasledujúci volič : $( " div ") vyberie len prvé div prvok v dokumente HTML.

Odporúča: