Obsah:

Je Fitbit Alta HR presný?
Je Fitbit Alta HR presný?

Video: Je Fitbit Alta HR presný?

Video: Je Fitbit Alta HR presný?
Video: Fitbit Charge HR Set Up 2024, Smieť
Anonim

Presnosť . Ak máte pocit, že to úplne potrebujete presné čísla pre vaše tréningové údaje, Fitbit AltaHR alebo niektorý z Fitbit pásma nemusia byť pre vás zariadením. Tiež ak Fitbit je pripevnený voľne okolo zápästia, čítanie nemusí byť také presné ak by bol na vašom zápästí o niečo vyšší a tesnejší.

Čo sa týka tohto, je Fitbit Alta HR prerušený?

Čo sa stalo prerušená Fanúšikovia Alta a Alta HR , Flex 2, Zip a One môžu byť sklamané, keď sa dozvedia, že tieto modely už nie sú dostupné. A Fitbit Rep mi hovorí, že zjednotili svoju zostavu sledovačov aktivity spôsobom, ktorý im stále umožňuje ponúkať v zahraničí súbor možností používateľov, aby vyhovovali ich potrebám.

Následne je otázkou, ako voľný by mal byť fitbit Alta HR? Ak používate Fitbit Ionic™, AltaHR , Nabite 2, Blaze alebo Surge, ty môcť zlepšiť sa tep srdca čítania počas cvičenia nosením pásky soit'secure, ale nie príliš tesný a noste ho vyššie na zápästí (asi 2-3 šírky prstov nad zápästnou kosťou). Spustite pás na zápästí a uvoľniť to po cvičení.

Aký je tiež rozdiel medzi fitbit Alta HR a Fitbit Alta?

Fitbit Alta HR v FitbitAlta :Funkcie Hlavná vlastnosť rozdiel medzi a AltaHR a Alta je práve tam v meno: a tep srdca senzor. The Alta , na druhej strane nesleduje váš tep srdca . Namiesto toho získate počet krokov, vzdialenosť, aktívny čas a spálené kalórie.

Ako spresním svoj Fitbit?

Ako zvýšiť presnosť počítania krokov na Fitbit

  1. Choďte na úsek zeme, ako je dráha, kde poznáte vzdialenosť z jedného konca na druhý.
  2. Spočítajte počet krokov, ktoré prejdete pri chôdzi na túto vzdialenosť.
  3. Vydeľte vzdialenosť v stopách počtom krokov, ktoré ste urobili.
  4. Opakujte krok 2 počas behu a znova vydeľte vzdialenosť počtom krokov, ktoré ste urobili.

Odporúča: