Obsah:

Ako môžem používať Amazfit Bip?
Ako môžem používať Amazfit Bip?

Video: Ako môžem používať Amazfit Bip?

Video: Ako môžem používať Amazfit Bip?
Video: AMAZFIT GTR2e Smart Watch 5ATM: Things To Know // Accuracy Challenge 2024, Smieť
Anonim

Začíname: Bip

  1. Čo je zahrnuté. Amazfit Bip .
  2. Krok 1 – Nabite hodinky. Miesto a sledujte a nabíjací dok a zatlačte nadol, kým hodinky nezapadnú do nabíjacej základne, a zapojte ich a nabíjací kábel do USB napájacieho adaptéra alebo USB portu.
  3. Krok 2 – Stiahnite si a Aplikácia Mi Fit.

Môžete teda prehrávať hudbu na Amazfit Bip?

Amazfit Bip Music Ovládanie Žiaľ, neexistuje jediná aplikácia, ktorá by to umožňovala vy ovládať oboje hudba prehrávač a fotoaparát. Pre hudba hráč, my by potrebujete ďalšiu aplikáciu tretej strany s názvom „ Amazfit BIP asistent“. Toto je jeden z tých aplikácií so slabým používateľským rozhraním, ale mimoriadne užitočnými funkciami.

Podobne funguje Amazfit Bip na iPhone? The Bip beží na svojom proprietárnom operačnom systéme v spojení so sprievodnou aplikáciou Mi Fit iOS a Android. Mi Fit sa synchronizuje s hodinkami, prevezme kontrolu nad sledovaním a uchovávaním záznamov a dokonca sa prepojí s aplikáciou Apple Health.

Okrem vyššie uvedeného, stojí Amazfit BIP za to?

The Amazfit Bip je nositeľné zariadenie, ktoré, aj keď zistíte, že nejde o Apple Watch, stále je hodnotu tvoja pozornosť. Za 99 dolárov alebo 70 £ AmazfitBip je kompetentný fitness tracker, ktorý údajne vydrží dlhšie ako 30 dní na jedno nabitie.

Ako môžem používať hodinky Amazfit?

Vstúpte na domovskú obrazovku stlačením tlačidla na pravej strane sledovať . Na domovskej obrazovke potiahnite prstom NADOL na sledovať tvár pre prístup k nastaveniam systému. Ťahajte prstom DOĽAVA, kým sa nedostanete na Ďalšie nastavenia. Klepnutím otvorte.

Odporúča: