Aké je použitie sejačky v laravel?
Aké je použitie sejačky v laravel?

Video: Aké je použitie sejačky v laravel?

Video: Aké je použitie sejačky v laravel?
Video: Москва слезам не верит, 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, Smieť
Anonim

Laravel predstaviť sejačka na vytváranie testovacích údajov a ak máte malý admin projekt, môžete vytvoriť používateľa admin a tiež nastaviť predvolené údaje tabuľky.

Čo je týmto spôsobom sejačka v laravel?

Laravel veľmi uľahčuje sadenie. A sejačka trieda štandardne obsahuje metódu spustenia. Údaje môžete vložiť pomocou nástroja na tvorbu dotazov alebo tovární na modely Eloquent. Potom pomocou továrne na modely vygenerujete desať používateľov v metóde spustenia.

ako používate sejačku? Ako používať záhradný sejací stroj

  1. Krok 1 – Výber semien. Pred použitím záhradnej sejačky nesmiete semená nikdy namočiť.
  2. Krok 2 – Výber platní so semenami. Záhradná sejačka potrebuje správnu osivovú dosku v závislosti od toho, akú zeleninu by ste chceli zasadiť.
  3. Krok 3 – Použitie sejačky na siatie semien.
  4. Krok 4 – Použitie sejačky na hnojenie plodín.

Tiež vedieť, ako spustím sejačku v laravel?

A sejačka trieda štandardne obsahuje iba jednu metódu: behať . Táto metóda sa volá, keď sa vykoná príkaz db:seed Artisan. V rámci behať môžete do databázy vkladať údaje akokoľvek chcete. Na manuálne vkladanie údajov môžete použiť nástroj na tvorbu dotazov alebo môžete použiť továrne modelov Eloquent.

Čo je migrácia a siatie?

Úvod Migrácia a siatie Migrácie sú ako riadenie verzií pre vašu databázu, čo vášmu tímu umožňuje jednoducho upravovať a zdieľať databázovú schému aplikácie. Migrácie sa zvyčajne spárujú s nástrojom na tvorbu schém Laravel, aby sa ľahko vytvorila schéma databázy vašej aplikácie.

Odporúča: