Na čo sa používa Microsoft PowerPoint?
Na čo sa používa Microsoft PowerPoint?

Video: Na čo sa používa Microsoft PowerPoint?

Video: Na čo sa používa Microsoft PowerPoint?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Apríl
Anonim

Power Point je počítačový program, ktorý vám umožňuje vytvárať a zobrazovať snímky na podporu prezentácie. Môžete kombinovať text, grafiku a multimediálny obsah a vytvárať tak profesionálne prezentácie.

Následne si možno položiť otázku, aké sú využitie power pointu?

Microsoft Power Point je softvérová aplikácia, ktorá sa používa najmä na prezentáciu údajov a informácií pomocou textu, diagramov s animáciou, obrázkov a prechodových efektov atď. vo forme snímok. Pomáha ľuďom lepšie pochopiť myšlienku alebo tému pred publikom prakticky a jednoducho.

Okrem toho, čo je PowerPoint a jeho aplikácie? Microsoft Power Point. Microsoft PowerPoint je výkonná prezentácia prezentácia program. Je to štandardná súčasť spoločnosti Microsoft Softvér kancelárskeho balíka a je dodávaný spolu s Wordom, Excelom a ďalšími kancelárskymi nástrojmi. Program používa snímky na sprostredkovanie informácií bohatých na multimédiá.

Aký je teda hlavný účel MS PowerPoint?

Microsoft PowerPoint je prezentačný softvérový program, ktorý sa bežne používa v podnikoch aj v triedach. Vstavaná grafika a nástroje s profesionálnym vzhľadom umožňujú aj tým najnovším používateľom vytvárať pôsobivé vizuálne prezentácie.

Aké sú hlavné funkcie programu PowerPoint?

  • PowerPoint je kompletný prezentačný grafický balík. Poskytuje všetko, čo potrebujeme na vytvorenie profesionálne vyzerajúcej prezentácie.
  • 1) Pridanie Smart Art.
  • 2) Vkladanie tvarov.
  • 3) Vloženie obrázka.
  • 4) Prechody snímok.
  • 5) Pridávanie animácií.

Odporúča: