Dokáže OCR čítať pdf?
Dokáže OCR čítať pdf?

Video: Dokáže OCR čítať pdf?

Video: Dokáže OCR čítať pdf?
Video: Распознавание текста с изображения на Python | EasyOCR vs Tesseract | Компьютерное зрение 2024, Smieť
Anonim

Otvorte a PDF súbor obsahujúci naskenovaný obrázok v aplikácii Acrobat. Kliknite na položku Upraviť PDF nástroj na pravej table. Acrobat automaticky použije optické rozpoznávanie znakov( OCR ) do vášho dokumentu a skonvertuje ho na vašu plne upraviteľnú kópiu PDF . Kliknite na textový prvok, ktorý chcete upraviť, a začnite písať.

Okrem toho, má Acrobat Reader OCR?

bohužiaľ, Adobe Reader áno nezahŕňa optické rozpoznávanie znakov ( OCR ), predsa AdobeAcrobat Pro robí.

Podobne, čo znamená OCR PDF? Optické rozpoznávanie znakov , alebo OCR , je technológia, ktorá vám umožňuje konvertovať rôzne typy dokumentov, ako sú naskenované papierové dokumenty, PDF súbory alebo obrázky zachytené digitálnym fotoaparátom do editovateľných a vyhľadateľné údajov.

Okrem toho, ako môžem OCR PDF v Bluebeam?

OCR nedá sa spustiť PDF ktoré boli certifikované alebo digitálne podpísané. Poznámka: OCR je k dispozícii iba v Bluebeam Revu eXtreme.

  1. Prejdite na Súbor > Dávka > OCR.
  2. Pridajte dokumenty pomocou jednej (alebo oboch) z nasledujúcich metód:
  3. Ak chcete vybrať rozsah strán, kliknite na ponuku Strany a vyberte z nasledujúcich možností:

Ako urobím PDF čitateľný?

Nasledujúce pokyny sa vzťahujú na tvorby a PDF text- vyhľadateľné v programe Adobe Acrobat Professional alebo Standard: Kliknite na Nástroje > Rozpoznávanie textu > V tomto súbore. Otvorí sa kontextové okno Rozpoznať text. Vyberte položku Všetky strany a potom kliknite na tlačidlo OK.

Odporúča: