Obsah:

Ako vypnem služby na pozadí v systéme Android?
Ako vypnem služby na pozadí v systéme Android?

Video: Ako vypnem služby na pozadí v systéme Android?

Video: Ako vypnem služby na pozadí v systéme Android?
Video: ANDROID MÁ JEDNO SKRYTÉ NASTAVENÍ 🤖 2024, Smieť
Anonim

To však nemusí nevyhnutne prestať služby na pozadí a procesy zo spustenia. Ak máte spustené zariadenie Android 6.0 alebo novší a prejdite do časti Nastavenia > Možnosti pre vývojárov > Spustený služby , môžete klepnúť na aktívne aplikácie a zvoliť Zastaviť. Ak aplikáciu nemožno bezpečne zastaviť, zobrazí sa upozornenie.

Tiež som sa spýtal, ako vypnem aplikácie na pozadí v systéme Android?

Komu zakázať pozadie aktivitu pre aplikáciu, otvorte Nastavenia a prejdite na Aplikácie & Upozornenia. Na tejto obrazovke klepnite na Zobraziť všetko X aplikácie (kde X je číslo aplikácie ste nainštalovali - obrázok A). Váš zoznam všetkých aplikácie je vzdialený len jeden kohútik. Po klepnutí na problematickú aplikáciu klepnite na položku Batéria.

Po druhé, ako zistím, ktoré aplikácie sú spustené na pozadí v mojom systéme Android? In Android 4.0 až 4.2, podržte tlačidlo „Domov“alebo stlačte tlačidlo „Naposledy použité Aplikácie “na zobrazenie zoznamu spustené aplikácie . Ak chcete zatvoriť niektorý z aplikácie , potiahnite prstom doľava alebo doprava. V staršom Android verzie, otvorené v ponuke Nastavenia klepnite na „Aplikácie“, klepnite na „Spravovať aplikácie“a potom klepnite na „ Beh.

Tiež som sa spýtal, ako vypnem aplikácie bežiace na pozadí?

Ako zatvoriť aplikácie na pozadí v systéme Android

  1. Spustite ponuku posledných aplikácií.
  2. Nájdite aplikácie, ktoré chcete zatvoriť, v zozname posúvaním zdola nahor.
  3. Klepnite a podržte aplikáciu a potiahnite ju doprava.
  4. Ak je váš telefón stále pomalý, prejdite v nastaveniach na kartu Aplikácie.

Ako zistím, ktoré aplikácie bežia na pozadí?

Vyhľadajte sekciu s názvom „Správca aplikácií“alebo jednoducho „ Aplikácie “. Na niektorých iných telefónoch prejdite na Nastavenia > Všeobecné > Aplikácie . Prejdite na položku „Všetky aplikácie “, prejdite na aplikáciu (aplikácie), ktorá je beh , a otvorené to. Klepnutím na „Vynútiť zastavenie“proces definitívne ukončíte.

Odporúča: