Sleduje fitbit ace kroky?
Sleduje fitbit ace kroky?

Video: Sleduje fitbit ace kroky?

Video: Sleduje fitbit ace kroky?
Video: Garmin: vívofit jr. 3 Disney Princess – Prožívej své sny 2024, Smieť
Anonim

Fitbit Ace sleduje kroky , aktívne minúty a spať a zobrazuje štatistiky na jasnom a ľahko čitateľnom displeji.

V dôsledku toho ukazuje fitbit ace kroky?

Eso sleduje každodennú činnosť vášho dieťaťa kroky prijaté, aktívne minúty a spánok. Klepnite Eso vidieť kroky a aktívne minúty počas dňa. Keď vaše dieťa synchronizuje svoj tracker, vy a vaše dieťa môcť zobraziť ich údaje o spánku na nich Fitbit prístrojová doska.

Niekto sa tiež môže opýtať, sleduje fitbit ACE automaticky cvičenie? Na isté Fitbit zariadenia, trať špecifické cvičenia -ako je beh, jazda na bicykli, plávanie alebo cvičenie jogy Cvičenie aplikáciu na zobrazenie štatistík v reálnom čase, zachytávanie údajov GPS a kontrolu príspevku posilovať zhrnutie na vašom zápästí.

Okrem toho je ukončená výroba Fitbit ace?

Čo sa stalo prerušená Fanúšikovia modelov Alta a Alta HR, Flex 2, Zip a One môžu byť sklamaní, keď sa dozvedia, že tieto modely už nie sú dostupné. A Fitbit rep mi hovorí, že zjednotili svoju zostavu sledovačov aktivity spôsobom, ktorý im stále umožňuje ponúkať široké možnosti používateľov, aby vyhovovali ich potrebám.

Ako zmením ciferník na mojom Fitbit?

Komu zmeniť tvoj ciferník hodín : So svojím zariadením v blízkosti, v Fitbit v aplikácii, klepnite na kartu Dnes > váš profilový obrázok > obrázok vášho zariadenia. Klepnite Ciferníky > Všetky Hodiny . Prehľadávať dostupné ciferníky.

Odporúča: