Ako nastavíte prihlásenie pomocou Apple iOS 13?
Ako nastavíte prihlásenie pomocou Apple iOS 13?

Video: Ako nastavíte prihlásenie pomocou Apple iOS 13?

Video: Ako nastavíte prihlásenie pomocou Apple iOS 13?
Video: How to Set Up and Activate iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Mini 2024, Smieť
Anonim

Klepnite na ikonu Prihláste sa pomocou Apple na zúčastnenej aplikácii alebo webovej lokalite. Keď uvidíte bezpečné, Apple -hostovaná webová stránka, zadajte svoju Apple ID a heslo. Prvýkrát ty znamenie v, budete vyzvaní na zadanie overovacieho kódu od vášho dôveryhodného Apple zariadenie alebo telefónne číslo. Skontrolujte svoje zariadenie a zadajte kód.

Podobne, kde môžem použiť prihlásenie pomocou Apple?

Podpísať v s vašou Apple ID na vašom zariadení. Klepnite na ikonu Prihláste sa pomocou Apple v aplikácii alebo na stránke, ktorú chcete použiť použitie . Ak sa zobrazí výzva na zadanie mena a e-mailovej adresy, Prihláste sa pomocou Apple automaticky vyplní informácie z vášho Apple ID. Môžete upraviť svoje meno alebo vybrať možnosť Zdieľať môj e-mail alebo Skryť môj e-mail.

Okrem vyššie uvedeného, ako sa prihlásim do svojho účtu vývojára Apple? Vytvorenie účtu vývojára Apple

  1. Krok 1: Navštívte developer.apple.com.
  2. Krok 2: Kliknite na Member Center.
  3. Krok 3: Prihláste sa pomocou svojho Apple ID.
  4. Krok 4: Na stránke Apple Developer Agreement kliknite na prvé začiarkavacie políčko na prijatie zmluvy a kliknite na tlačidlo Odoslať.
  5. Krok 1: Stiahnite si Xcode z Mac App Store.

Len tak, je potrebné prihlásenie pomocou Apple?

Prihláste sa pomocou Apple Vývojár Požiadavky Apple vyžaduje všetky aplikácie, ktoré ponúkajú znamenie v spoločnosti Google, znamenie s Facebookom, príp znamenie s možnosťami Twitteru Prihláste sa pomocou Apple , no termín je v apríli 2020, takže funkcia nemusí byť v aplikáciách dostupná hneď.

Ktoré aplikácie používajú Apple ID?

Váš Apple ID je váš účet použitie pristúpiť Apple služby ako napr App obchod, Apple Hudba, iCloud, iMessage, FaceTime a ďalšie. Zahŕňa vašu e-mailovú adresu a heslo použitie na prihlásenie, ako aj všetky kontaktné, platobné a bezpečnostné údaje, ktoré budete potrebovať použitie naprieč Apple služby.

Odporúča: