Ako nájdem svoju Ami verziu?
Ako nájdem svoju Ami verziu?

Video: Ako nájdem svoju Ami verziu?

Video: Ako nájdem svoju Ami verziu?
Video: КАК Я ПОЛУЧИЛА ЯПОНСКОЕ ГРАЖДАНСТВО? Отвечаю на вопросы! 2024, Apríl
Anonim

Komu Nájsť Linux AMI pomocou tlačidla Vybrať AMI stránku

Na ovládacom paneli konzoly vyberte možnosť Spustiť inštanciu. Na karte Rýchly štart vyberte zo zoznamu jeden z bežne používaných rozhraní AMI. Ak nie pozri a AMI ktoré potrebujete, vyberte kartu AWS Marketplace alebo Community AMIs Nájsť dodatočné AMI.

V súvislosti s tým, ako nájdem svoje AMI?

Môžeš Nájsť Linux AMI pomocou konzoly Amazon EC2. Môžeš Vyhľadávanie cez všetky dostupné AMI pomocou stránky Obrázky alebo si vyberte z bežne používaných AMI na karte Rýchly štart, keď používate konzolu na spustenie inštancie. AMI ID sú jedinečné pre každý región.

Okrem toho, čo je AMI ID? Keďže cloudové obrázky Ubuntu sa nahrávajú a registrujú v cloude Amazon EC2, označujú sa ako AMI (Obrázky strojov Amazon). Každý AMI je šablóna stroja, z ktorej môžete vytvárať inštancie nových serverov. Každý AMI má svoj vlastný unikát ID . Ak chcete spustiť inštanciu v cloude EC2, musíte ju najskôr nájsť ID.

V súvislosti s tým, ako nájdem svoju verziu AWS AMI?

Ak chcete nájsť Linux AMI pomocou tlačidla Vybrať AMI Na ovládacom paneli konzoly vyberte možnosť Spustiť inštanciu. Na karte Rýchly štart vyberte zo zoznamu jeden z bežne používaných rozhraní AMI. Ak nie pozri AMI ktoré potrebujete, vyberte AWS Na karte Trhovisko alebo Komunitné AMI nájdete ďalšie AMI.

Na čom je založený Amazon AMI?

Amazon Linux je distribúcia, ktorá sa vyvinula z Red Hat Enterprise Linux (RHEL) a CentOS. Je k dispozícii na použitie v rámci Amazon EC2 : dodáva sa so všetkými nástrojmi potrebnými na interakciu Amazon API, je optimálne nakonfigurovaný pre Amazon Ekosystém webových služieb a Amazon poskytuje neustálu podporu a aktualizácie.

Odporúča: