Môžem používať YouTube na Kindle?
Môžem používať YouTube na Kindle?

Video: Môžem používať YouTube na Kindle?

Video: Môžem používať YouTube na Kindle?
Video: Как правильно оформить канал на YouTube? 2024, Smieť
Anonim

YouTube pre Android nie je zahrnutá ani dostupná pre Kindle Fire HD. Nedostatok bežných aplikácií v obchode Amazon App Store je jednou z jeho najväčších nevýhod pre používateľov, ktorí chcú „seriózny“tablet s Androidom. Tu je návod, ako nainštalovať Android YouTube na Kindle Fire HD – bez rootovania.

Ľudia sa tiež pýtajú, môžete sledovať YouTube na Kindle Fire 10?

Alexa na Fire HD 10 je takmer rovnako plne schopný ako na zariadeniach Echo a to môcť použiť na správu inteligentných domácich zariadení, pridávanie vecí do nákupného zoznamu alebo nakupovanie položiek Amazon hlasom. (Jediný problém môže byť YouTube , ktorý môcť byť prístupné cez Fire HD 10's webový prehliadač.)

môžete dostať YouTube na oheň deti? Vaša inštalácia YouTube aplikácia pre deti na Kindle Oheň je dokončená. Ísť do aplikácie na vašom kindle oheň nájdeš “ YouTube “na vašom Kindle oheň otvorte a vychutnajte si detský YouTube kanál na sledovať viac videí.

Prečo týmto spôsobom nemôžem dostať YouTube na svoj zápalný oheň?

The hlavným dôvodom tohto problému je to aplikáciu Kindle Fire YouTube nie je na ňom predinštalovaný. Nielenže žiadne také Aplikácia Kindle YouTube dodáva sa predinštalovaný a Amazon Oheň Tablety ( Kindle Fire , Kindle Fire HD , Kindle Fire HDX), nemôžete to pridať aplikácie cez a Amazon App -obchod.

Má Amazon Fire YouTube?

Oficiálne YouTube aplikácie na Amazon Fire TV je teraz dostupná po celom svete na všetky Oheň Prehrávače médií na streamovanie TV a Oheň Inteligentné televízory TV Edition. YouTube TV a YouTube Teraz sú k dispozícii aj deti. Oficiálne YouTube aplikácia funguje aj s Alexou, vďaka čomu je sledovanie všetkých vašich obľúbených videí jednoduchšie ako kedykoľvek predtým YouTube videá v ohni TV.

Odporúča: