Je PrimeFaces open source?
Je PrimeFaces open source?

Video: Je PrimeFaces open source?

Video: Je PrimeFaces open source?
Video: PrimeFaces CRUD Generator - Tutorial: Installing From Source (Updated) 2024, Smieť
Anonim

Napísané v: Java

Potom je PrimeFaces zadarmo?

PrimeFaces Sprievodca je ZADARMO . Sprievodca obsahuje 2.2 a 2.2. 1 a budú aktualizované, keď bude 3.0 konečná. Ako je tu uvedené, aby sme vám pomohli s dokumentmi vo verzii 3.0, kým nebude pripravený nový sprievodca (bude zadarmo určite), dokumentácia značiek/atribútov bude vo verzii 3.0.

Okrem toho, na čo sa PrimeFaces používa? PrimeFaces , populárny rámec používateľského rozhrania JavaServer Faces (JSF). použité na rýchly vývoj sofistikovaných aplikácií pre podniky alebo pre štandardné webové stránky. Tento článok sa zameriava na to, ako efektívne vytvárať aplikácie založené na údajoch pre podniky PrimeFaces.

Je teda JSF open source?

JSF 2.3: Špecifikácie a implementácie Jednou zo silných stránok Java je, že je založená na štandardoch a tieto štandardy sa riadia open source komunitný proces. Od svojho vzniku Java Community Process (JCP) dohliada na vývoj technológie Java.

Je PrimeNG zadarmo na komerčné použitie?

PrimeNG je zbierka bohatých komponentov používateľského rozhrania pre Angular. Všetky widgety sú open source a zadarmo do použitie pod MIT Licencia . Všetky miniaplikácie, ktoré sú hosťované na GitHub, sú open source a zadarmo do použitie pod MIT licenciu.

Odporúča: