Čo je to obojsmerná dátová väzba v AngularJS?
Čo je to obojsmerná dátová väzba v AngularJS?

Video: Čo je to obojsmerná dátová väzba v AngularJS?

Video: Čo je to obojsmerná dátová väzba v AngularJS?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН с нуля за 6 часов [Next / React / Nest / PostgreSQL / Prisma / TS] 2024, Smieť
Anonim

Dva - spôsob viazania

Dátová väzba v AngularJS je synchronizácia medzi modelom a zobrazením. Kedy údajov pri zmenách modelu pohľad odráža zmenu a kedy údajov pri zmenách pohľadu sa aktualizuje aj model

Následne si možno položiť otázku, aké je využitie obojsmernej dátovej väzby?

Dva - spôsob viazania znamená, že akýkoľvek údajov -súvisiace zmeny ovplyvňujúce model sa okamžite prenesú do zodpovedajúcich zobrazení a že akékoľvek zmeny vykonané v zobrazení (povedzme používateľom) sa okamžite prejavia v základnom modeli. Keď aplikácia údajov zmeny, mení sa aj používateľské rozhranie a naopak.

Okrem toho, ako vytvoríte obojsmernú dátovú väzbu v uhlovom? Použitím Dva - Spôsob viazania údajov . Dva - spôsob viazania údajov kombinuje vstup a výstup viazanie do jedného zápisu pomocou direktívy ngModel. Komu vytvoriť váš vlastný komponent, ktorý podporuje dva - spôsob viazania , musíte definovať vlastnosť @Output tak, aby sa zhodovala s @Input, ale pridajte k nej príponu Change.

Vzhľadom na to, aký je rozdiel medzi jednosmernou väzbou a obojsmernou väzbou v AngularJS?

Jednosmerná väzba je viazať údaje z modelu do zobrazenia. Tiež obojstranná väzba je viazať údaje z modelu do zobrazenia a zobrazenia do modelu. obojsmerne údajov viazanie -> akákoľvek zmena v poli používateľského rozhrania aktualizuje model a akákoľvek zmena v modeli aktualizuje pole používateľského rozhrania. jednosmerka údajov viazanie je lepší prístup z dôvodu jednosmerného toku údajov.

Čo je jednosmerná dátová väzba a obojsmerná dátová väzba?

Čo sú dva - spôsob viazania údajov a jeden - údaje o ceste tok a ako sa líšia? Obojsmerná dátová väzba znamená, že polia používateľského rozhrania sú viazané na model údajov dynamicky tak, že keď sa zmení pole používateľského rozhrania, model údajov sa mení s ním a naopak. Jednosmerné údaje tok znamená, že model je jediným zdrojom pravdy.

Odporúča: