Čo je to jQuery Unobstructive validation?
Čo je to jQuery Unobstructive validation?

Video: Čo je to jQuery Unobstructive validation?

Video: Čo je to jQuery Unobstructive validation?
Video: jQuery Validation Plugin: Simple Validation (1/4) 2024, Smieť
Anonim

Overenie jQuery Nenápadné Native je kolekcia pomocných rozšírení ASP. Net MVC HTML. Poskytol spôsob aplikácie dátového modelu validácie na stranu klienta pomocou kombinácie Validácia jQuery a dátové atribúty HTML 5 (to je " nevtieravý "časť).

Čo je v tomto ohľade validácia jQuery?

Formulár Validácia Použitím Jquery Príklady. Strana klienta validácia sa zvyčajne vykonáva pomocou JavaScriptu a slúži na poskytnutie rýchlej spätnej väzby používateľovi o chybách pri zadávaní pred zavolaním na server s údajmi. Strana servera validácia slúži ako druhá línia obrany proti neplatným údajom.

Okrem toho, čo je nenápadné overenie jQuery? Overenie jQuery Nenápadné Native je kolekcia pomocných rozšírení ASP. Net MVC HTML. Poskytol spôsob, ako aplikovať validácie dátových modelov na strane klienta pomocou kombinácie Validácia jQuery a dátové atribúty HTML 5 (to je " nevtieravý "časť).

Okrem toho, čo je nenápadná validácia v MVC?

Nenápadné overenie nám umožňuje vziať už existujúce validácia atribúty a používať ich na strane klienta, aby bola naša používateľská skúsenosť oveľa príjemnejšia. The Nenápadný súbory skriptov sú automaticky zahrnuté s novými MVC projekty vo Visual Studiu, ale ak ich nemáte, môžete ich získať z NuGet.

Čo je to overovací doplnok jQuery?

Validačný doplnok jQuery Jeden z prvých overovacie pluginy od roku 2006. Umožňuje vám zadať vlastné validácia pravidlá pomocou atribútov HTML5 alebo objektov JavaScriptu. Má tiež implementovaných veľa predvolených pravidiel a ponúka rozhranie API na jednoduché vytváranie pravidiel sami.

Odporúča: