Čo je odložené v AngularJS?
Čo je odložené v AngularJS?

Video: Čo je odložené v AngularJS?

Video: Čo je odložené v AngularJS?
Video: УНИКАЛЬНАЯ идея из движка от стиралки! 2024, Smieť
Anonim

Odložené objekt:

Odložené je objekt, ktorý odhaľuje prísľub. Má hlavne tri metódy resolve(), cancel() a notify(). Odložené vráti predmet sľubu. Kedy Odložené dokončí, zavoláte metódy buď resolve(), cancel() a notify()

Tiež, čo je $ promise v AngularJS?

Sľuby v AngularJS sú poskytované vstavanou službou $q. Poskytujú spôsob, ako vykonávať asynchrónne funkcie v sérii tým, že ich zaregistrujete do a sľúbiť objekt. {info} Sľuby sa dostali do natívneho JavaScriptu ako súčasť špecifikácie ES6.

Podobne, čo je $q v uhlovom? $ q je hranatý definovanú službu. Je to rovnaké ako pri novej Promise(). Ale $ q posúva veci na ďalšiu úroveň vylepšením dodatočných funkcií, ktoré môžu vývojári použiť na jednoduchšie vykonávanie zložitých úloh. Toto je príklad na vytvorenie prísľubu pomocou $ q hranatý . module("aplikácia", ).

Vzhľadom na to, čo je odložený sľub?

pridaná verzia: 1.5 odložené . sľúbiť () metóda umožňuje asynchrónnej funkcii zabrániť inému kódu zasahovať do priebehu alebo stavu jeho internej požiadavky. Vrátiť iba Sľub objekt cez odložené . sľúbiť (), takže iný kód môže registrovať spätné volania alebo kontrolovať aktuálny stav.

Čo je asynchrónne volanie v AngularJS?

In AngularJS , máme objekt $q, čo je služba, ktorá pomáha spustiť a fungovať asynchrónne a použite hodnoty vrátené z nich hovory na ďalšie spracovanie. Toto funkcie vyriešiť jediný objekt prísľubu, keď všetky objekty prísľubu prejdú na funkciu sú vyriešené.

Odporúča: