Aký je rozdiel medzi phpMyAdmin a MySQL?
Aký je rozdiel medzi phpMyAdmin a MySQL?

Video: Aký je rozdiel medzi phpMyAdmin a MySQL?

Video: Aký je rozdiel medzi phpMyAdmin a MySQL?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, Smieť
Anonim

4 odpovede. MySql je server, kde sa spúšťajú vaše príkazy a vracia vám údaje, spravuje všetko o údajoch PhpMyAdmin je webová aplikácia s užívateľsky prívetivým a ľahko použiteľným GUI uľahčuje prácu s databázou, ktorá sa ťažko používa na príkazovom riadku.

Čo je to MySQL a phpMyAdmin?

phpMyAdmin je jednou z najpopulárnejších aplikácií MySQL správa databázy. Je to bezplatný nástroj napísaný v PHP. Prostredníctvom tohto softvéru môžete vytvárať, meniť, púšťať, mazať, importovať a exportovať MySQL databázové tabuľky.

aký je rozdiel medzi MySQL a mysql serverom? The mysql server sa používa na uchovávanie údajov a poskytovanie dotazovacieho rozhrania pre ne (SQL). The mysql clientúčel je umožniť vám používať toto rozhranie dotazu. MySqlServer : The mysql - server balík umožňuje spustiť a MySQL server ktorý môže hostiť viacero databáz a spracovávať dotazy na tieto databázy.

Otázkou tiež je, či phpMyAdmin prichádza s MySQL?

PHPMyAdmin je bezplatný softvér s otvoreným zdrojom určený na správu a správu MySQL databázy cez grafické používateľské rozhranie. Napísané v PHP, PHPMyAdmin sa stala jednou z najpopulárnejších webových stránok MySQL nástroje riadenia. tiež PHPMyAdmin umožňuje spravovať MySQL používateľov a používateľské oprávnenia.

Čo je databázový server MySQL?

MySQL je relačný open source podporovaný Oracle databázy systém riadenia (RDBMS) založený na Structured QueryLanguage (SQL). Hoci ho možno použiť v širokej škále aplikácií, MySQL sa najčastejšie spája s webovými aplikáciami a online publikovaním.

Odporúča: